• Ma. - Zat. 9.00 - 18.00 - op afspraak
  • Boslandweg 50, Rhenen
  • +31655550516

  Onze diensten

  auto in- en verkoop

  Wij ruilen en kopen ook auto’s in! Wilt u van uw auto af dat ka heel snel bij ons. Wij kunnen gelijk de auto vrijwaren en zorgen dat u gelijk uw geld krijgt: Kunt u ons de foto;s en de opties van uw auto mailen! Wij zorgen dat u snel een bod op uw auto krijg!

  verzekeringen

  Wij zorgen dat u verzekerd weg rijdt! Heeft u nooit een auto verzekerd of weet u niet hoe dat moet? Geen probleem wij gaan alle verzekeringen vergelijken en zorgen dat u de beste en de scherpste auto verzekering heeft! Zo kunnen wij zorgen dat u 100,-euros spaart!

  Financiering

  Heeft u een mooie auto gezien en overweegt u om de auto te financieren, dan kan dat snel en betrouwbaar via DMF-Krediet. Onze jarenlange ervaring en een persoonlijk contact staan garant voor een passende en gunstige financiering. We komen in overleg bij u langs om de financiering zo spoedig mogelijk voor u in orde te maken. U kunt ons bellen op 0229-760106 of een e-mail sturen naar info@dmfkrediet.nl

  APK Keuring

  Omdat we regelmatig klanten hebben die een familielid als monteur hebben of liever naar hun vaste werkplaats gaan hebben wij een nieuwe APK keuring niet verplicht gemaakt. Voor een nieuwe APK keuring vragen wij een bijdrage van 199,- euro. Kiest u voor een nieuwe APK keuring dan zijn de bijkomende kosten voor mankementen die de APK meester tegen komt tijdens de APK keuring voor ons. Kortom met 199,- euro bent u volledig gedekt. Wilt u bij uw eigen APK keuring , nadat u de auto gekocht heeft, geen verrassingen tegen komen dan is het heel verstandig dat u voor een nieuwe APK keuring kiest.

  ONDERHOUD

  Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud bij ons terecht! Wij werken met 3 externet auto garages die al meer dan 20 jaar ervaring met onderhouden van verschillende merken auto’s hebben!

  Auto reiniging

  Wil u nieuwe auto super schoon en clean van buiten en binnen kant dat kost dat maar 150,- euro! Dit is een perfectie optie in combinatie met de eventuele verkoop van uw auto of aankoop van een nieuwe (gebruikte) auto via ons.

  onderhoudsbeurt

  Wilt u het komende jaar zorgeloos rijden? Dan adviseren wij u om een kleine onderhoudsbeurt erbij te nemen. Dat houdt in dat wij voor 150,- euro de motorolie verversen en dat de oliefilter, luchtfilter en indien het nodig is de bougies worden vervangen. Elke auto heeft om de 10.000 km een kleine onderhoudsbeurt nodig. Nieuwe distributieriem: Mocht de auto die u koopt toe zijn aan vervanging van een nieuwe distributieriem, dan kunnen wij de distributieriem voor u laten vervangen, dat kost u 350,- euro.

  koffie - welkom

  De beste dienstverlening begint met beschikbare tijd. Wij hebben tijd voor u. U bent welkom om langs te komen bij ons in Rhenen en bij de koffie uw auto plannen te bespreken. Wij hopen u te kunnen helpen aan een goede auto, bij de verkoop van uw auto of bij onderhoud, APK keuring of reparatie van uw auto.

  Privacy Voorkeuren